Uw apotheker(s):

A.U. Beijnen-Bandhoe, M. Gemmeke, F. Zwartbol, E.

Tel: 020 615 20 05

info@plesmanapotheek.nl

Pharmaself

Uw medicijnen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt.

Wat moet u daar voor doen?
Als u gebruik wilt maken van onze Pharmaself kunt u zich inschrijven bij onze apotheek en dient u in het bezit te zijn van een mobiele telefoon. U ontvangt een sms bericht met de vermelding van uw afhaalcode, zodra uw medicijnen voor u klaarliggen. Met deze code heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicijnen.

De voordelen:
- Geen wachttijden.
- U bepaalt wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.

Wat kan er niet in het kluisje?
- Medicijnen die in de koelkast bewaard moeten worden.
- Medicijnen die u voor de eerste of tweede keer gebruikt.
- Producten met een grote afmeting, groter dan een schoenendoos.
- Medicijnen/producten die contant afgerekend dienen te worden, tenzij u vooraf in de apotheek een automatische incasso tekent.

Hoe werkt onze Pharmaself?

1. Inschrijven
U vult uw gegevens hieronder in op het inschrijfformulier.
Indien uw inschrijfformulier is ontvangen zal dit zo spoedig mogelijk verwerkt worden. Na verwerking van het inschrijfformulier ontvangt u geen bericht meer van ons.

2. Geneesmiddelen klaarzetten
Na aanvragen van het recept en het klaarmaken van de medicijnen worden de medicijnen voor u klaargezet in de Pharmaself.

3. SMS-bericht
U ontvangt een bericht op uw telefoon dat uw medicijnen opgehaald kunnen worden. In het bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. De medicijnen liggen 72 uur in de Pharmaself voor u klaar. Een tweede bericht wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt en de medicijnen worden verwijderd uit de Pharmaself. Na 72 uur kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden. Ook hiervan krijgt u een bericht via uw telefoon.

4. Geneesmiddelen ophalen uit de Pharmaself
Volg de instructies op het scherm van de Pharmaself. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt. De Pharmaself is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.

Medicatiebegeleiding
- Uw apotheker is met zijn team gespecialiseerd in geneesmiddelen.
- Met alle vragen over uw medicijnen kunt u bij ons terecht. Zoals: welke soorten medicijnen zijn er, hoe werken ze, hoe gebruikt u ze, wat zijn de bijwerkingen, enzovoort.
- Daarnaast controleren wij iedere keer als u een nieuw medicijn komt halen of het voorgeschreven medicijn past bij uw gezondheidssituatie en wel samengaat met de medicijnen die u eventueel al gebruikt. Waar nodig, nemen wij contact met uw arts op.